Semináře a konference

Pořádáte zajímavou odbornou akci pro kariérové poradce a rádi byste ji na našich stránkách zveřejnili? Napište nám o ní na bdg@nvf.cz.

....................................................................................

2017-10-26: Členská schůze ABDg a odborný seminář, Praha, CIIRC ČVUT

enlightened Členská schůze ABDg

Členská schůze ABDg se konala dne 26. 10. 2017 od 10:00 do 11:30 hod v Českém institutu informatiky, robotiky a kybernetiky Českého vysokého učení technického v Praze - Dejvicích. Viz zápis ke stažení ...ZDE (prozatím nedostupné).

enlightened Odborný seminář "Bilanční diagnostika"

Na Členskou schůzi od 12:00 do 16:00 hod. navazoval odborný seminář k tématu bilanční diagnostiky. Mimo jiné zazněly příspěvky z praxe dokládající význam a potřebnost bilanční diagnostiky.

Fotodokumentace - Členská schůze 2017-10-26

01
02
03
04
05

2017-11-10/11: Konference „Kariérové poradenství v měnícím se světě“, Praha, Univerzita Karlova

Mezinárodní konference „Kariérové poradenství v měnícím se světě“ se zaměří na význam kariérového poradenství a podpory kariérového rozvoje jednotlivce v kontextu změn společnosti. Jejím cílem je rozvíjet odborné zázemí kariérového poradenství, podporovat jeho profesionalizaci a zároveň jeho otevřenost, různorodost a vznik jeho nových forem. Rovněž si klade za cíl podpořit teorii, výzkum a odbornou diskuzi praktiků i veřejnosti.

Konference je organizována Centrem Euroguidance v ČR, DZS ve spolupráci s Katedrou andragogiky a personálního řízení, FF UK. Navazujeme na konferenci „Cesty k profesionalizaci kariérového poradenství“, která proběhla v roce 2016 na ÚPV FF MU v Brně. Rádi bychom opět vytvořili společný prostor pro sdílení, prezentaci a diskusi.

Konference se koná v budově Univerzity Karlovy, Celetná 562/20, Praha 1 ve dnech 10. a 11. listopadu 2017

Program konference a další informace naleznete na http://konferencekp.cz/